Aamu.

Heräsin juuri ihan ihmeellisten unien joukosta: synnytin ja ja odottelin suolen tyhjennystä supistusten lomassa. Olin rauhallinen vaikka tiesin mikä kivun ja tuskan taival on edessä. Olisin halunnut katsoa unen loppuun <3 pakko oli kuitenkin herätä sillä kello on jo puoli kymmenen ja lapset ovat olleet hereillä vaikka kuinka kauan.

Aamulla kävelen vessaan, tulee vain pissiä ja sen myötä valtava pettymys: pitääkö minun mennä vaakaan ilman ulostusta? Apua! Mitä vaaka näyttää? Söin eilen! Söin kaksi lämmintä ruokaa, aamupalan ja välipalan. Iltapalaksi vielä puuroa ison annoksen! Puuron jälkeen edellisen kirjoituksen jälkeen availin jääkaappia ja söin vielä päivän salaattijämän pois. Söin siis hirveästi! Joten... ilman ulostusta elimistössäni on paljon massaa nostamaan vaakan lukemia Itku Toisaalta kelaan mielessäni -kuten aina aamuisin- mitä söin eilen ja totean että ensimmäinen päivä viikkoon kun en laittanut suuhuni mitään herkkua! Eilinen oli päivä jolloin en oksentanut, enkä ottanut laksatiiveja. Siis eilinen oli voiton päivä! Uskomatonta, edellisestä täysin herkuttomasta päivästä on jo viikko. Ehkä perjantaista tulee oma onnen & onnistumisen päiväni! Tosin edellisenä perjantaina en syönyt muuta kuin pikarin jogurttia ja ulostin.

Menen vaakaan. PELOTTAAAAAAA! Vaaka näyttää 65,9. Siis, mitä?! Hieraisen silmiä. 400 grammaa vähemmän kuin eilen vaikka sitä edeltävänä päivänä oksensin ja ulostin! Outoa. Mieleni muuttuu positiivisemmaksi. Vaikka painoa pitäisi saada vielä viisi kiloa pois. Laitan itselleni ja lapsilleni aamupuuron tulemaan. Päätän syödä tänään monesti ja terveellisesti. Kunpa vain pääsisin tästä helvetistä eroon! Samalla pelkään jo syömistä. Kalorit alkavat paukkua heti aamusta. Vain 1300 käytettävissä. Muistutan itseäni että en laske kaloreita! Nyt seuraan vain painonvartijoiden ohjeita, syön monesti ja kunnollista ruokaa. Mielessä huutaa pieni piru: "et saa syödä yhtään herkkua, hah et onnistu, et niin onnistu! On tämä ennenkin nähty! Päivä paistaa ja jäätelö tekisi hyvää. Et onnistu! Et onnistu!" Samalla tuo pirulainen lyö minua ruoskalla. Minua suututtaa!!! Ja tänäänhän minä onnistun! Normaali elämä etsin sinut takaisin!